Over AVK Rewag

AVK Rewag is een RVS kenniscentrum, gespecialiseerd in RVS producten. We hebben meer dan 40 jaar ervaring in de vervaardiging van roestvast stalen producten, die wereldwijd worden verkocht in meer dan 50 landen.

AVK Rewag (REparatie WAter en Gas) is de productielocatie van AVK Nederland. AVK Rewag produceert reparatieklemmen, Repico® buis- en reparatiekoppelingen, aanboorzadels en steunbussen in onze eigen productielocatie in Vaassen, uitgerust met de modernste productiemachines. Met onze eigen testfaciliteiten zorgen wij ervoor dat aan uw behoeften wordt voldaan. Alle testapparatuur is door verschillende instanties goedgekeurd volgens de laatste eisen.

Wij produceren zowel standaard als op maat gemaakte producten die voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en duurzaamheid zoals vereist binnen uw branche. De materiaalkwaliteit van de componenten is strikt in overeenstemming met de eisen en eisen van uw markt. Wij zijn ISO 9001 en 14001 gecertificeerd en gebruiken alleen de hoogste kwaliteit rvs en rubber onderdelen en afdichtingen.

Deze goed uitgeruste fabriek met persstraten en lasrobots, genereert jaarlijks tienduizenden reparatieklemmen, koppelingen en ondersteuningsbussen, Voor de Nederlandse markt is een spoedlevering op dezelfde dag zelfs mogelijk. Bij AVK Rewag worden ook RVS zadels, Orion koppelingen en diverse gietijzeren zadels met bijbehorende RVS beugels geproduceerd. Daarnaast is er een speciale afdeling voor het polyurethaan coaten van afsluiters en appendages. Sinds 2018 is de productie uitgebreid met de Repico® buis- en reparatiekoppelingen. Onze Repico® koppelingen zijn grondig getest onder de zwaarste omstandigheden door de toonaangevende internationale classificatiebureaus. We zijn erg trots op het scala aan goedkeuringen dat aan onze verschillende Repico-koppelingen® is toegekend.  

Onderdeel van de AVK Groep

AVK Rewag is onderdeel van de AVK Groep, met 110 bedrijven wereldwijd. De AVK Groep ontwerpt en produceert afsluiters, brandkranen en accessoires voor water- en gasdistributie, rioolwaterzuiveringsinstallaties, brandbeveiliging en industriële sectoren. 

Download

Repico brochure

Overzicht van de Repico® pijpkoppelingen en reparatiekoppelingen

MAAK DE VERBINDING

Lees meer over het Repico® concept

Lees meer over het Repico® concept, de toepassingen, onze goedkeuringen en de voordelen van de Repico® koppelingen. 

Case story

Installatie van Repico® koppelingen in testfaciliteit in Madrid

In een flowmetertestfaciliteit van een waterzuiveringsinstallatie in Madrid zijn 17 Repico® koppelingen geïnstalleerd. 
Lees meer over de case story

AVK Rewag preferred supplier van reparatieklemmen in vele gebieden van Roemenië

Lees meer over de case story

MEER INFORMATIE

AVK RVS reparatieklemmen

AVK heeft een compleet assortiment aan RVS reparatieklemmen voor een snelle en betrouwbare reparatie in geval van lekkage aan een leiding.