AVK Group

De AVK Groep is een particuliere industriële groep met meer dan 100 bedrijven wereldwijd. Een internationale marktleider op het gebied van afsluiters, brandkranen en accessoires voor de industrie, brandbeveiliging, water- en gasdistributienetwerken en rioolwaterzuivering.

AVK producten zijn ontworpen volgens internationale normen en worden verkocht in meer dan 100+ landen wereldwijd. Van de AVK Group kunt u kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid, duurzaamheid en een lange levensduur verwachten.

Afsluiters spelen een beslissende rol in het veilig transporteren en regelen van drinkwater, afvalwater, bluswater, gassen, andere vloeistoffen en bulk. Dankzij onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van duurzame afsluiters treden we op als een internationale aanbieder van oplossingen voor de meest veeleisende toepassingen en projecten.

De productiefaciliteiten van AVK in Galten (Denemarken) voldoen aan de hoogste standaarden. Ze zijn gecertificeerd volgens ISO 9001, dé kwaliteitsmanagementnorm. Verder voldoet AVK aan ISO 29001, de norm voor de olie- en gasindustrie. We zijn ook ISO 14001 gecertificeerd voor milieubeheer en ISO 45001 voor gezondheid en veiligheid op het werk (het zogenaamde OH&S).

AVK Group: vier divisies met eigen expertise

AVK Water

De core business producten van AVK: afsluiters, brandkranen, dienstkranen, koppelingen, aanboorzadels, hulpstukken voor drinkwater, afvalwater, gas en brandbestrijding. We staan onze klanten niet alleen bij in het uitwerken van hun project en het kiezen van het beste product voor hun oplossing. We geloven ook in het belang van degelijk drinkwatermanagement en dragen op die manier bij aan doelstelling n° 6 van de Verenigde Naties. 

AVK Advanced Manufacturing

Het competence center voor state-of-the-art synthetische en rubbertechnologieën:  AVK ontwikkelt, produceert en test haar rubber, kunststof en gietijzer zelf. Met onze eigen R&D-, productie- en testafdelingen garandeert AVK betrouwbare producten die de hoogste marktnormeringen en eisen overstijgen. Onze producten worden uitgebreid getest, zowel in-house als door externe keuringsinstellingen, lokaal en internationaal.

AVK Industrial Valves

AVK Industrial levert niet alleen producten, maar biedt oplossingen op maat die veilig, efficiënt en duurzaam zijn. Dankzij de gecombineerde expertise vanuit de AVK Group bieden we afsluiteroplossingen vanuit één bron. AVK Industrial bestaat uit onder andere AC.MO, Cyl, Glenfield Invicta, I.C. Valves, InterApp, Repico®, TEC Artec, World Valve en Wouter Witzel. We bieden producten en oplossingen op maat voor toepassingen binnen onder andere waterbehandeling, energie, chemie, life sciences, olie en gas, pulp en papier, bulk, staal, mijnbouw, marine, district cooling & heating en luchtdestillatie. 

AVK Smart Water

Dankzij internet of things en big data zet AVK in op intelligent waterbeheer. Door intelligente oplossingen in onze kernproducten zoals afsluiters en hydranten te integreren, wordt real-time monitoring van het waterdistributienetwerk mogelijk. Op die manier streeft AVK naar een slimme, data gedreven toekomst voor de drinkwaterindustrieën.

Lees meer over de AVK groep

Video

Maak kennis met AVK in Denemarken

Video van een fabrieksrondleiding die onze benadering van constante hoge kwaliteit laat zien.

Brochure

AVK Group brochure

De AVK Group’s core business is binnen drinkwater, afvalwater, gas en brandbestrijding maar de AVK Group omvat nog veel meer - een overzicht.