Verwacht meer van AVK

Over AVK

AVK Industrial Nederland is een dochteronderneming van AVK Nederland BV en onderdeel van de internationale AVK Group. AVK heeft sterke merken opgebouwd die afsluiters en appendages leveren voor industriële waterbehandeling, chemische verwerking, scheepvaart, dammen en reservoirs, HVAC en andere industriële sectoren. AVK-producten zijn ontworpen volgens internationale normen en worden verkocht in meer dan 100+ landen wereldwijd. Van de AVK Groep kunt u kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid, duurzaamheid en een lange levensduur verwachten. Het is onze ambitie om de eisen en verwachtingen van onze klanten te overtreffen. "Expect ... AVK" betekent streven naar meer voordelen voor de klant!

AVK INDUSTRIAL NEDERLAND

Uw expert in industriële afsluiteroplossingen

De Nederlandse markt is onderverdeeld in de segmenten industrie, brandbestrijding, (industriële) water-, gas- en rioolwaterzuivering. Speciaal voor de industriële markt kan AVK Industrial Nederland zowel zeer gespecialiseerde producten leveren als standaardproducten, die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid zoals vereist binnen deze segmenten. 

Video

Kom eens binnen kijken bij AVK Nederland, AVK Industrial Nederland en AVK Rewag

AVK Nederland is al meer dan 40 jaar gevestigd in Vaassen en maakt deel uit van de internationale AVK groep. In deze bedrijfsvideo laten we u graag meer zien over onze dagelijkse activiteiten op het gebied van verkoop, logistiek, productie, ontwikkeling, klantenservice en maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Brochure

Industrie brochure

Krijg een compleet overzicht van onze industriële afsluiters en appendages.