AVK Industrial Nederland BV

AVK Industrial Nederland BV is leverancier van afsluiters en accessoires voor de industriële markt in Nederland.

We zijn een dochteronderneming van AVK Nederland en onderdeel van de AVK Groep, een wereldwijd gerenommeerde fabrikant van hoogkwalitatieve afsluiters, brandkranen en accessoires voor het water- en gasdistributienetwerk, afvalwaterbehandeling, brandbestrijding en industriële toepassingen. We bieden een product- en oplossingenportfolio voor de industriële en openbare sectoren dat tot het meest uitgebreide ter wereld behoort. Met de gecombineerde expertise binnen de AVK Groep kunnen we geïntegreerde oplossingen bieden vanuit één bron.
 

Duurzame oplossingen voor de meest veeleisende toepassingen en projecten

AVK heeft sterke merken opgebouwd die afsluiters en appendages leveren voor industriële waterbehandeling, brandbestrijding, chemische verwerking, scheepvaart, voedingsmiddelen, HVAC en andere industriële sectoren. Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van duurzame afsluiters kunnen we oplossingen bieden voor de meest veeleisende toepassingen en projecten. Ingenieurs, project- en maintenance managers in de industriële en openbare sector vertrouwen op hoogwaardige AVK-afsluiters.
 

Expect…AVK

AVK Industrial Nederland is uw Competence Center voor industriële afsluiters, fittingen en afsluiteraccessoires passend bij uw specifieke wensen en eisen. Speciaal voor de industriële markt levert AVK Industrial Nederland producten die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Van AVK kunt u kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid, duurzaamheid en een lange levensduur verwachten. Onze ambitie is om de eisen en verwachtingen van onze klanten te overtreffen. "Expect... AVK" betekent streven naar meer voordelen voor de klant!
 

Een breed pakket aan internationale merken

AVK Industrial Nederland BV biedt het volledige assortiment van AVK groep merken, onder andere AC.MO, Cyl, Glenfield, I.C. Valves, InterApp, TEC Artec, World Valve, Wouter Witzel en OMV-INDOIL voor de Nederlandse markt.
 

Compleet assortiment

Ons assortiment omvat een breed scala aan afsluiters, zoals onder andere: vlinderkleppen, plaatafsluiters, schuifafsluiters, brandkranen, keerkleppen, regelafsluiters, naaldafsluiters, kogelkranen, rioolspindelschuiven, koppelingen en accessoires.  

Video

Kom eens binnen kijken bij AVK Nederland, AVK Industrial Nederland en AVK Rewag

AVK Nederland is al meer dan 40 jaar gevestigd in Vaassen en maakt deel uit van de internationale AVK groep. In deze bedrijfsvideo laten we u graag meer zien over onze dagelijkse activiteiten op het gebied van verkoop, logistiek, productie, ontwikkeling, klantenservice en maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Brochure

Industrie brochure

Krijg een compleet overzicht van onze industriële afsluiters en appendages.