Case

AVK reparatieklemmen besparen kostbare tijd en water

Met ons brede assortiment koppelingen, adapters en reparatieklemmen kunnen we waterbedrijven over de hele wereld helpen om kostbare tijd en water te besparen.

Deze case story uit Kayseri in Turkije bewijst hoe onze producten overheden kunnen helpen efficiënter te worden in hun dagelijkse activiteiten.

De hoofdleiding voor een watertoren in Kayseri viel voor de tweede keer uit en een AVK reparatieklem kon de waterbreuk voorkomen. De overheid vroeg de hulp van een brandweerwagen om toegang te krijgen tot de barst in de waterleiding, zodat ze de AVK reparatieklem konden aanbrengen.

Ondanks het ongelijkmatige oppervlak van de buis als gevolg van het eerdere lassen, kon de waterdichtheid worden behouden dankzij het ontwerp van de voering van de reparatieklem. Door de snelle oplossing konden ze verder zonder de watervoorziening van hun klanten te verstoren. Dit toont de efficiëntie van de reparatieklem aan.

Het brede assortiment AVK koppelingen, adapters en reparatieklemmen kan waterbedrijven over de hele wereld helpen om zowel water als tijd te besparen in veel storingen in de pijpleidingen. 
 

AVK reparatieklemmen

AVK reparatieklemmen zorgen voor een kosteneffectieve en betrouwbare oplossing voor snelle reparaties aan stalen, koperen, asbest cement, gietijzeren en kunststof leidingen. Een leiding met een gat, scheur kan permanent worden gerepareerd. 

Bekijk product details

Hoe kies je de juiste koppeling

Er zijn verschillende type koppeling en adapters verkrijgbaar. Maar hoe kies je het juiste type?
Om beter te begrijpen welke verschillende opties er zijn, hebben we de koppelingen en adapters onderverdeeld in 4 hoofdcategorieën. 

Leer meer over de verschillende opties

Video

AVK Reparatieklem - tweedelig

Animatie over de installatie van onze tweedelige reparatieklem serie 748, type FS20. 

Brochure

Koppelingen en flensadapters

Maak kennis met ons assortiment universele en speciale koppelingen, flensadapters en eindkappen, welke ontworpen zijn voor eenvoudige installatie.