OMV-INDOIL onderdeel van de AVK Groep

De overname van de in Kroatië gevestigde leverancier van afsluiters, vormt een aanvulling op het productprogramma van AVK voor de industriële segmenten. 22-03-2021

De AVK Groep heeft een meerderheidsbelang verworven in OMV-INDOIL. Het familiebedrijf, met haar hoofdkantoor in Zagreb, produceert voornamelijk hoogwaardige balkeerkleppen en vlinderkleppen in verschillende materialen. Daarnaast biedt het bedrijf een reeks speciale afsluiters en mogelijkheden voor specifieke projecten. OMV biedt producten aan voor de olie- en gasindustrie, procesindustrie, energieopwekking, scheepvaart, waterbehandeling en offshore.

OMV-INDOIL was op zoek naar een betrouwbare, strategische partner om verder te groeien en het verkoopnetwerk voor wereldwijde activiteiten uit te breiden. Het partnerschap met de AVK Groep is daarom een goede match. De overname vormt een sterk partnerschap tussen OMV-INDOIL en de AVK Groep, waar beide bedrijven van kunnen profiteren. 

AVK Industrial Nederland B.V. heeft de OMV-INDOIL producten al in haar programma geïmplementeerd en is uw partner voor het gehele productassortiment. 

OMV-Indoil: onze afsluiters maken het verschil

Producent van hoogwaardige balkeerkleppen en vlinderkleppen.

Bekijk de OMV-Indoil website

Uw expert in industriële afsluiters

Geïntegreerde oplossingen voor de meest veeleisende toepassingen en projecten.

Over AVK Industrial Nederland