Goedkeuringen Repico® koppelingen

We zijn erg trots op het scala aan goedkeuringen dat aan onze verschillende Repico® koppelingen is toegekend.

Repico® buis- en reparatiekoppelingen worden geproduceerd in onze productiefaciliteit AVK Rewag in Vaassen, uitgerust met state-of-the-art productiemachines, door hooggekwalificeerde en bekwame ingenieurs. Met onze eigen testfaciliteiten zorgen wij ervoor dat aan uw behoeften wordt voldaan. Alle testapparatuur is door verschillende instanties goedgekeurd volgens de laatste eisen.

Wij produceren zowel standaard als op maat gemaakte producten die voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en duurzaamheid zoals vereist binnen uw branche. De materiaalkwaliteit van de componenten is strikt in overeenstemming met de eisen en eisen van uw markt.

Wij zijn ISO 9001 en 14001 gecertificeerd en gebruiken alleen de hoogste kwaliteit rvs en rubber onderdelen en afdichtingen. De Repico®-producten zijn uitgerust met hoogwaardige rubberen afdichtingen die speciaal zijn ontwikkeld in onze rubberfabriek voor veeleisende processen en omgevingen, zoals industriële toepassingen. De Repico® producten kunnen geleverd worden in standaard, middendruk en hoge druk uitvoeringen in diverse inbouwlengtes. 

Onze Repico® koppelingen zijn grondig getest onder de zwaarste omstandigheden door de toonaangevende internationale classificatiebureaus hieronder. Dit omvat de volgende tests: dichtheidstest, trillingentest, barstdruktest, pull-out-test, vacuümtest, herhaalde assemblagetest, brandtest en pulsatietest. 

We zijn erg trots op het scala aan goedkeuringen dat aan onze verschillende Repico® koppelingen is toegekend.  
 

Lloyd's Register

Lloyd's Register is een wereldwijde professionele dienstverlener gespecialiseerd in engineering en technologie voor de maritieme industrie. 
Goedkeuring downloaden
Lloyd's website
  

DNV

DNV is een toonaangevend classificatiebureau en een erkend adviseur voor de maritieme industrie. 
Goedkeuring downloaden
DNV website 

Het Amerikaanse Bureau of Shipping

ABS is een wereldleider in het leveren van classificatiediensten voor maritieme en offshore-activa.
Goedkeuring downloaden
ABS website 

Bureau Veritas

Bureau Veritas is een wereldwijd bedrijf in test-, inspectie- en certificeringsdiensten. 
Goedkeuring downloaden
Website van Bureau Veritas

RINA 

De certificeringsdiensten van derden van de Royal Institution of Naval Architects (RINA) bieden een onafhankelijke garantie voor de naleving van de bijbehorende wettelijke normen.  Als onderdeel van zijn geschiedenis en traditie is scheepsclassificatie een van de kernactiviteiten van RINA. 
Goedkeuring downloaden
Website van Rina

DVGW

De Deutsche Vereinigung des Gas- und Wasserfaches (Duitse technische en wetenschappelijke vereniging voor gas en water) stelt technische voorschriften op voor de veiligheid en betrouwbaarheid van de gas- en watervoorziening.
Goedkeuring downloaden
DVGW website
 

Video

AVK Repico® koppelingen

Bekijk hier de animatie over alle kenmerken en voordelen van de Repico® buis- en reparatiekoppelingen

Brochure

Repico brochure

Overzicht van de Repico® pijpkoppelingen en reparatiekoppelingen