SDG Actiedag Voor een betere & duurzame wereld voor iedereen

Op maandag, 25 september 2023 vieren we wereldwijd de ‘SDG verjaardag’. De Sustainable Development Goals (SDG’s), zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. 25-09-2023

Ook AVK Industrial Nederland BV staat achter deze duurzame beweging. Onze producten maken deel uit van vitale infrastructuren, waaronder water- en gasvoorziening, afvalwaterzuivering, brandbestrijding en verschillende industriële toepassingen. Ons doel is om producten van hoge kwaliteit en met een lange levensduur te ontwikkelen en produceren. Bij AVK is continu aandacht voor minimalisatie van ons grondstoffenverbruik, duurzamere alternatieven, vitaliteit en veiligheid van de medewerkers.
 
Sinds 2022 is AVK Nederland BV gecertificeerd volgens MVO Prestatieladder Niveau 4. In het komende boekjaar zullen wij aan vier MVO Prestatieladder kernthema’s (Eerlijk zaken doen, Circulaire economie, Goed werkgeverschap en Betrokkenheid bij en ontwikkeling van de samenleving) extra aandacht geven en met deze thema’s dragen we ons steentje bij aan onderstaande SDG’s (Sustainable Development Goals) van de Verenigde Naties. Lees meer over duurzaamheid bij AVK (Industrial) Nederland.

Certificaat

MVO Prestatieladder Niveau 4