AVK Industrial Nederland behaalt MVO Prestatieladder niveau 4

Ons doel is om samen met onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders een betere wereld om ons heen te creëren. 06-04-2021

AVK Industrial Nederland vindt duurzaamheid van groot belang, rekening houden met elkaar en met onze impact op het milieu. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoording serieus en maken onze prestaties op dit gebied daarom concreet door middel van het MVO Prestatieladder certificaat. We zijn trots dat we, als één van de slechts 38 bedrijven in Nederland, niveau 4 (het op één na hoogste niveau) hebben behaald! 

De MVO Prestatieladder is een Managementsysteem en certificatienorm voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We hebben de 31 MVO-thema’s in ons Managementsysteem geïntegreerd en gaan deze in samenspraak met onze stakeholders, verder ontwikkelen. Samen met onze relaties werken aan de juiste balans tussen People, Planet en Profit. En door deze samenwerking een versterkend effect te hebben op het verduurzamen van de keten.

MVO certificaat

We vinden het bij AVK erg belangrijk dat onze medewerkers de kans krijgen om zich te ontwikkelen. En dat ze een veilige en gezonde werkplek hebben en iedereen gelijk behandeld wordt. Ook is er aandacht voor de vitaliteit van de medewerkers en wil AVK graag ondersteunen om dit te versterken.

We stellen ons ten doel om het verbruik van water, gas, elektriciteit en de CO² uitstoot te verminderen en te verduurzamen. En de recyclebaarheid van grondstoffen, eindproducten en verpakkingen te vergroten. Een belangrijk onderdeel van het vergroten van de recyclebaarheid willen we realiseren door de ontwikkeling van grondstofpaspoorten. Daarnaast stimuleren we lokale ondernemers en steunen we lokale goede initiatieven.

Ons doel is om samen met onze klanten, leveranciers, medewerkers en andere stakeholders een betere wereld om ons heen te creëren. 

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

MVO beleid van AVK Industrial Nederland

De AVK Groep erkent duurzaamheid als een factor van vitaal belang. Met een duidelijk, wereldwijd geïmplementeerd beleid doen we ons uiterste best om een verschil op dit gebied te maken.