Omvangrijke en geavanceerde stoomtemperatuurregeling

TEC artec heeft meer dan twintig jaar ervaring in het leveren aan energiecentrales en petrochemische industrie.

Stromingsgedrag, drukbelastingen, hoge drukken, extreme temperaturen en agressieve media zijn slechts enkele termen die voor ons als fabrikant symbool staan voor de hoge product eisen en een enorme verantwoordelijkheid.

Onze producten hebben betrekking op de afsluitfunctie in leidingen en dan met name in hoge druk- en hoge temperatuurtoepassingen voor verschillende vloeistoffen. Tevens kunnen wij de veiligheidsfuncties zoals SAV en HIPPS aanbieden. TEC artec produceert producten om de vloeistofstroom van gassen, vloeistoffen, maar vooral die voor stoom te reguleren.

Door een onderdeel te worden van de wereldwijde AVK Groep heeft TEC artec een strategische partner gevonden waarmee hoogwaardige en innovatieve producten wereldwijd op de markt gebracht kunnen worden en de synergie van de AVK groep is gunstig op het gebied van verkoop en aankoop.

Op het hoofdkantoor in Oranienburg, Duitsland ontwikkelt, verkoopt en produceert TEC artec GmbH bewezen producten voor de gas- en energiesector.

Product informatie

TEC artec - stoomconditionering

TEC artec ontwikkelt, produceert en verkoopt producten om de vloeistofstroom van gassen, vloeistoffen, maar vooral die voor stoom te reguleren.

Brochure

Industrie brochure

Krijg een compleet overzicht van onze industriële afsluiters en appendages.