Bezoek ons op StocExpo 2023

AVK Industrial Nederland neemt deel aan deze beurs samen met OMV-INDOIL. 01-03-2023

Het grootste en langstlopende internationale tankopslag- en toekomstige brandstoffenevenement vindt 14-16 maart plaats in Ahoy Rotterdam om te inspireren, te verbinden en kennis te delen binnen de tankopslaggemeenschap. 

OMV-INDOIL maakt sinds 2021 deel uit van de AVK Group. Ze zijn een regionale marktleider (Kroatië & Zuid-Oost-Europa), in industriële afsluiterproductie. OMV high performance kleppen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de meest kritieke omstandigheden in verschillende industriële toepassingen. De kogelkranen en vlinderkleppen zijn de optimale en definitieve oplossingen voor de meest veeleisende werkomstandigheden. OMV biedt oplossingen aan voor de olie- en gasindustrie, energieopwekking, de procesindustrie, marine, waterbehandeling en offshore.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten in onze stand, nummer E20.

Registreer u nu voor gratis tickets

StocExpo

 

Over AVK

Sterke AVK-merken voor industriële toepassingen

Wij bieden een breed assortiment aan afsluiters. Met in-house R&D, productie- en testfaciliteiten garandeert AVK betrouwbare producten die de hoogste marktstandaarden overstijgen. 

Brochure

OMV-INDOIL Brochure

OMV-INDOIL biedt kogelkranen, vlinderkleppen, terugslagkleppen, plugafsluiters en andere afsluiters voor industriële toepassingen.