Monitoren van leidingen met AVK zakbakens

Degelijke zakbakens voor het monitoren van leidingen 25-05-2021

Ons team van toegewijde AVK vakmensen ontwikkelde en produceerde deze DN600 zakbakens op speciaal verzoek van Martens en van Oord, een grote civiele aannemer, binnen een paar werkdagen. Deze leiding(zak)bakens worden veel gebruikt bij het monitoren van vitale leidingen in gebieden met zettingsgevoelige ondergronden.  

zakbakens

De robuuste zadels zijn vervaardigd uit dik en hoogwaardig RVS plaatmateriaal met een extra dikke draadsok, op de draadsok schroeft men de leidingbaak die voorzien is van een schutbuis. In combinatie met een extra breed en hoogwaardig rubber manchet zorgt dit voor voldoende stabiliteit en het voorkomt beschadiging van de leiding.

AVK bedankt Martens en van Oord voor de goede samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen. Bent u ook op zoek naar een maatwerkoplossing? Neem dan gerust contact met ons op! 

Expect AVK: Verwacht oplossingen, niet alleen producten

Uw expert in industriële afsluiteroplossingen

AVK Industrial Nederland

De Nederlandse markt is onderverdeeld in de segmenten industrie, brandbestrijding, (industriële) water-, gas- en rioolwaterzuivering. Speciaal voor de industriële markt kan AVK Industrial Nederland zowel zeer gespecialiseerde producten leveren als standaardproducten, die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid zoals vereist binnen deze segmenten. 
 

Brochure

Industrie brochure

Krijg een compleet overzicht van onze industriële afsluiters en appendages.