Bezoek ons op Pumps & Valves

AVK Industrial Nederland is aanwezig op Pumps and Valves op 6 & 7 oktober 2021 in Rotterdam Ahoy. 21-09-2021

AVK Industrial Nederland kijkt er naar uit u weer te mogen ontmoeten op deze industriële vakbeurs. Sinds de oprichting op 1 januari 2020 heeft AVK Industrial Nederland zich gericht op specifieke segmenten, met een groot succes in de chemie- en energiemarkt. Dit heeft gezorgd dat wij ons verkoopteam hebben uitgebreid. Graag stellen wij u tijdens Pumps & Valves voor aan onze nieuwe Account Manager Rene Bernard. Rene heeft veel ervaring met industriële afsluiters in de chemische en petrochemische industrie en offshore.

Tijdens de beurs zullen wij u informeren over de productinnovaties en ons complete programma industriële afsluiters. U kunt onder andere innovaties verwachten van ons nieuwe merk OMV-INDOIL, het nieuwe assortiment UL/FM goedgekeurde schuifafsluiters, nieuwe producten van Interapp en nieuwe Repico® koppelingen.

Graag vieren we dat we elkaar weer kunnen ontmoeten. AVK Industrial Nederland verloot een ballonvaart voor vier personen onder de standbezoekers. 

Wilt u een bezoek brengen aan de beurs? Registreer u dan snel via onze aanmeldlink. We zien u graag in onze stand, u vindt ons op standnummer L108.

Pumps & Valves

 

Download onze industriële brochure

AVK Industrial Nederland BV is uw Competence Center voor industriële afsluiters, fittingen en afsluiteraccessoires passend bij uw specifieke wensen en eisen. Om u een indruk te geven van ons brede scala aan afsluiters, presenteren wij u onze nieuwe brochure met industriële oplossingen. 

Download onze brochure

Uw expert in industriële afsluiters

AVK Industrial Nederland BV is leverancier van afsluiters en accessoires voor de industriële markt in Nederland. We zijn een dochteronderneming van AVK Nederland en onderdeel van de AVK Groep.  AVK Industrial Nederland BV biedt het volledige assortiment van merken van de AVK groep. 

Bezoek onze website