Get connected met de AVK Repico® koppelingen op de IFAT

Samen met AVK International en AVK Armaturen zijn wij aanwezig op de IFAT van 30 mei tot en met 3 juni in München. 14-04-2022

IFAT is een van de toonaangevende beurzen voor de waterindustrie, met een innovatief toonaangevend aanbod aan oplossingen. Bij IFAT kom je alles te weten over water gerelateerde vraagstukken van vandaag en morgen. Hoe kunnen gemeenschappen en steden duurzaam worden ontworpen? Hoe ziet een circulaire economie er in de praktijk uit? Welke intelligente aandrijvingen zijn geschikt voor de toekomst? Kom meer te weten over de waardevolle innovaties, de toekomst van water en de toegang tot en de kwaliteit van onze belangrijkste hulpbron.

AVK Nederland promoot onze Repico® koppelingen en reparatieklemmen. Met de Repico® roestvast stalen koppeling creëer je snel en eenvoudig een trek- of flexibele verbinding tussen twee buizen. In het geval van een lekkage, pas de Repico® reparatiekoppeling toe, slechts een paar minuten installatietijd! Afhankelijk van de toepassing kunt u kiezen uit de verschillende rubberkwaliteiten EPDM, NBR, Silicone en FKM. Indien gewenst is maatwerk ook mogelijk. De Repico® producten kunnen worden gebruikt in alle water- of vloeistof gerelateerde leidingsystemen. 

Bovendien bieden we een uitgebreid assortiment reparatieklemmen voor allerlei scheuren in de meest voorkomende leidingmaterialen, om u te ondersteunen bij het verminderen van NRW.  

Brochure

Repico brochure

Overzicht van de Repico® pijpkoppelingen en reparatiekoppelingen

Meer informatie

Repico® buis- en reparatiekoppelingen

Bent u op zoek naar een snelle en betrouwbare verbinding tussen leidingen? Of heeft u onverhoopt een lekkage? Met de Repico® RVS koppeling creëer je snel en eenvoudig een trekvaste- of flexibele verbinding tussen twee leidingen. Bij een lekkage past u de Repico® reparatiekoppeling toe, slechts enkele minuten installatietijd!

Video

AVK Repico®

Animatie over het Repico® programma koppelingen en reparatiekoppelingen